Verhalen, histories, legendes, sages, toneelstukken, sprookjes, musicals, mythes, vertelsels… Wie houdt nu niet van een steengoed verhaal?Aanstaande zondag brengt De Eendracht je een uniek totaalspektakel in CC De Guldenberg.

Dirigent Pieter Meersseman uit Moorsele zorgt voor een afwisselend programma. Van kleppers zoals Shakespeare Pictures, Masquerade,… tot de swingende Irving Berling nummers en… zelfs een film van 30 minuten met live muziek.Vertellers, acteurs en bijzonder licht- & klankspektakel zorgen voor de extra magische toets.

Het concert gaat door op zondag 2 Februari 2020 om 18u00 in CC Guldenberg Wevelgem.

Kaarten kosten 12€ en zijn te verkrijgen bij alle leden of via info@harmoniedeeendracht.be