Winterconcert 2011

Op zondag 6 februari gaf Koninklijke Harmonie "De Eendracht" haar jaarlijks Winterconcert, terwijl het voorprogramma verzorgd werd door Jeugdorkest C-Barré.

JEUGDORKEST "C-BARRE" WEVELGEM

Aurora Borealis | Morten J. Wallin

A Fifth of Beethoven | Arr. Rob van Reijmersdal

Pavane in Blue | Ted Huggens

Fascinating Drums | Ted Huggens

A Morricone Portrait | Arr. Roland Kernen

We are Golden | Arr. Brian Gerhartsonn

KONINKLIJKE HARMONIE "DE EENDRACHT" WEVELGEM

Doorheen het programma van KH De Eendracht liep weer een rode draad. De titels maken dit op het eerste gezicht misschien niet onmiddellijk duidelijk, maar “de natuur” in al haar facetten is in de muziekwerken overal prominent aanwezig. Nu eens is die natuur zeer rustig en fraai en onderwerp van de mooiste plaatjes, maar soms pakt ze met verwoestende kracht uit, zoals in het voorbije jaar in Pakistan en Haïti spijtig genoeg mocht blijken.

Die Lustige Weiber von Windsor (ouverture) | Nicolai, Arr. Mellema

Finlandia | Jean Sibelius, Arr. Jan Molenaar

The Land of Wind and Water (deel 1) | Jan de Haan

The Land of Wind and Water (deel 2 & 3) | Jan de Haan

Noah's Ark | Bert Appermont

Alpina Saga | Thomas Doss

Estancia Dances ( uit Balletsuite opus 8): Danza del Trigo | A. Ginastera, Arr. Michiel Lietaert

Estancia Dances ( uit Balletsuite opus 8): Danza Final (Malambo) | A. Ginastera, Arr. David John

Auf der Jagd | J. Strauss

Estancia Dances ( uit Balletsuite opus 8): Danza Final (Malambo) - BIS | A. Ginastera, Arr. David John

Met dank aan Hannes voor het filmen.