Koffieconcert

Terwijl u kon genieten van koffie en pannenkoeken, trakteerde KH De Eendracht u op een gratis concert. Dit namiddagconcert vond plaats op maandag 1 mei 2006, en werd u aangeboden naar aanleiding van de Week van de Amateurkunsten, en de Wevelgemse bloemenmarkt.

In de tweetal maanden voorbereidingstijd die volgden op ons Winterconcert studeerden wij onder de leiding van onze dirigent Michiel Lietaert een totaal nieuw programma in, wat gezien de korte duur van deze perdiode voorwaar geen sinecure is. Bij de samenstelling van het programma werd speciale aandacht geschonken aan werken van componisten uit de lage landen (Bert Appermont, Kees Vlak, Frank Bernaerts en Jan Bosveld), maar ook bekende filmmuziek van onder meer John Williams en populaire muziek stonden op het programma.