Cecilia 2008

Op zaterdag 22 november 2008 vierden we ons jaarlijkse Ceciliafeest.

Na de traditionele mis voor de leden en overleden leden en ereleden, die door onze harmonie opgeluisterd werd, trokken we gezamelijk met de bus richting.. het Wevelgemse vliegveld, meer bepaald naar het luchtvaartmuseum, waar we een privé-rondleiding kregen. Het museum is gevestigd in de vroegere hospitaalbunker van de Duitse Luftwaffe. De tentoonstelling omvatte een algemene luchtvaartgeschiedenis, de geschiedenis van de Wevelgemse luchthaven (of moeten we zeggen "Kortrijk Airport"), maar ook uitleg over luchtzakken, schietstoelen, zwarte dozen,..

Daar aangekomen worden we verwend met een aperitiefje

We krijgen wat uitleg over de geschiedenis van het vliegveld, en zelfs een kleine demonstratie...

Daarna volgt de echte rondleiding in het luchthavenmuseum

Na dit leerrijke bezoek zakten we af richting zaal Leyedaele voor het feest en het feestmaal.

In Leyedaele staan de hapjes klaar

Tenslotte de gedecoreerden

Tot slot steelt Miel de show